09 253 85 55    |    parysprinting@parysprinting.be

Over ons

Historiek

In 1957 werd drukkerij Parys Printing opgericht. In de jaren die volgden bouwden we onze kennis en expertise op en groeide deze kmo uit tot een ultramoderne offset en digitale drukkerij. Zo kunnen we meer dan een halve eeuw later (nog steeds!) een uitstekende kwaliteit en service bieden aan onze klanten.

Onze diensten

Prepress: creatieve vormgeving en opmaak van huisstijl tot publiciteitsdrukwerk

Uw digitale bestanden ondergaan een standaardcontrole met de Certified PDF Preflight software. Eventuele onregelmatigheden worden doorgegeven en met u besproken. We zorgen altijd voor een digitale drukproef en indien gewenst ook een papieren maquette.

Drukkerij Parys Printing werkt met de nieuwste programma’s en CTP in de pre-press afdeling, deze worden automatisch online ge-updated.

Druk: kwalitatieve offset of digitale druk in kleine of grote oplages

Offset drukken: onze Heidelberg persen voorzien van de meest recente technologieën, drukken uw opdracht met de hoogste kwaliteit en dat aan zeer scherpe prijzen. Onze offset-persen worden aangestuurd met de CIP4-kwaliteitscontrole. Onze persen voldoen aan de CIP4-normen. Met dit systeem kan via de workflow in de pre-press een digitaal bestand gedefinieerd door CIP4 worden verstuurd, dat kleurinformatie voor het drukken bevat. De voorinstellingen van de inktbakken van de persen worden dan automatisch geregeld en garanderen de kwaliteit van het drukproces.

Digitaal drukken: voor kleinere oplages en/of gepersonaliseerde drukopdrachten beschikken we over 2 digitale drukpersen van Heidelberg. De Linoprint en de allernieuwste digitale drukpers van Heidelberg, de Versafire EP.

De Versafire EP bevat een uiterst stabiele productie op een constant hoge snelheid, deze pers produceert 135 A4-pagina’s per minuut en geeft een hoge beeldkwaliteit met een nieuwe resolutie van 4.800 x 2.400 dpi. De nieuwe inline-sensoren stellen de machine in staat om de kleur tijdens het drukken automatisch te regelen. Dit proces analyseert kleurveranderingen en past de kleur aan zodat een veilige, efficiënte en betrouwbare productie wordt gegarandeerd. Verder is de registratie aanzienlijk verbeterd omdat er sensoren zijn om een automatisch inline-registratieproces te ondersteunen, evenals een mechanisch zijregister voor resultaten met hoge nauwkeurigheid. Dit toestel kan documenten verwerken tot 470 gram en is in staat om bannerformaten tot 670 mm te drukken.

Afwerking: flexibele oplossingen voor alle soorten complexe afwerkingsvormen en veredeling

We denken graag met u mee in verband met alle mogelijke afwerkingen en printverdelingstechnieken om de beste oplossing uit te werken voor uw drukwerk.

Afwerkingen zoals verzamelen, nieten, plooien, rillen, uitkappen, boren, perforeren, … zijn standaard bij ons. In verband met kappen hebben we heel veel know how in huis, we kunnen de kleinste tot de grootste drukvormen op A2-formaat aan.

Een opsomming van onze afwerkingsmogelijkheden zou ons te ver leiden.

Verpakking & logistiek: wij kunnen al uw mogelijke verpakkingswensen realiseren en het transport van uw drukwerk regelen.

Wij kunnen al uw mogelijke verpakkingswensen realiseren en eventueel uw drukwerk overal naartoe laten leveren met neutraal vervoer en aan de scherpste tarieven.